top of page
Biogas fakkels

Mobiele fakkel installatie

Mobiele fakkel E-HT-M-500

Voor snelle inzet van een fakkel op verschillende locaties heeft EnWell een mobiele fakkel ontwikkelt. De fakkel verbrandingskamer kan met een druk op de knop opgericht worden en is na het aansluiten van de elektrische direct operationeel. 

Hoog temperatuur fakkel E-HT

Capaciteit range 50-5000 Nm3/h 1.000-1.200 °C

Voor verbranding van biogas, stortgas, industriële gassen en gassen uit geothermie, onder hoog temperatuur condities (1.000-1.200 °C) levert Enwell biogas fakkels met een minerale "hoog temperatuur" bestendige isolatie van de verbrandingskamer waarbij biogas met een temperatuur van 1.000-1.200 °C en een verblijftijd > 0,3 s wordt verbrandt.    

Hoog temperatuur fakkels worden over het algemeen ingezet waar deze >50 uren per jaar in bedrijf zijn en de emissies van belang zijn. De verbranding van het gas vindt plaats met een efficiency >99,99 %. De fakkels zijn leverbaar in verschillende capaciteiten en uitvoeringen >>> lees verder>>>Biogas fakkel E-HT.

Laag temperatuur fakkel E-LT

Voor verbranding van biogas onder laag temperatuur condities (800-900 °C) is de biogas fakkel type E-LT uitermate geschikt. Deze fakkels hebben geen minerale isolatie van de verbrandingskamer en worden overwegend ingezet als noodfakkel. De lucht toevoer is manueel instelbaar zodat de verbrandingstemperatuur ,bij gelijkblijvende calorische waarde van het biogas, vast ingesteld kan worden.

>>>lees verder>>> Biogas fakkel E-LT

Please reload

bottom of page